dinsdag 27 juli 2010

Dag 1: Op weg naar Tuscan Hills…


We waren al vroeg wakker zal de spanning wel zijn, rond acht uur zijn we naar beneden gegaan, en heb ik voor ons een nespresso gemaakt. Ook ik kan dat ;-) Namelijk water in de tank, een capsule erin, en als alle lampjes wit branden op een knopje drukken...

Nomaal laat ik al water aanbranden, maar dit gaat goed.

Koffers
De koffers hebben we gepakt, de laatste spullen, papieren worden nog éénmaal gechecked. Alles klopt volgens ons zit alles erin, we gaan allemaal nog even douchen, Jasper neemt zijn opgeladen apparaten mee  naar beneden en we leggen de laatste hand aan de koffers .

 

Ik mail mijn ouders terug, Mandy belt haar moeder nog even… en dan rond 10:30 staat de Schiphol-Taxi  voor de deur. De reis gaat  nu echt beginnen.

in-check De rit gaat snel geen enkele file te bekennen en we  zijn rond 10:45 op Schiphol. Omdat ik online al had ingechecked gingen we alleen nog langs de kofffer afgifte. Daar vroegen ze toch om de Esta prints, en uiteraard de paspoorten.  De boarding passen werden meegegeven en of we ons zo rond 12:40 wilden melden bij Gate E 19.

Het-Toestel Bij de Gate wacht het  Martinair toestel op ons, het is er al best druk velen sluiten toch vroeg aan. Wij doen dat dus ook, we vinden het vliegen en alles wat er omheen hangt min of meer noodzakelijk kwaad. Maar eigenlijk gaat alles best vlot, we worden door de scan heen gehaald de handbagage e.d gaat door de scanner en we zijn klaar om te boarden. Tegen 13:30 is het zover we gaan aan board van de MP 635. En rond 14:20 stijgen we op.

 

het-eten


Het valt allemaal niet tegen ook het eten is  best wel ok, we kiezen alle drie chicken, en laten de Blooming Union en de Spare Ribs nog even zitten

Trouwens de ruimte op de stoelen 3 F D en C vallen ons helemaal niet tegen, wellicht waren we zo bevreesd geraakt over Martinair dat alles ineens gaat meevallen. Nou dat werkt dan in ieder geval, waarvoor dank ;-))

 

 


Entertainment Ook worden de entertainment systemen uitgedeeld, best geinig want iedereen krijgt zijn eigen Speler, je kan dus  alles zelf kiezen uit diverse films, documentaires, ook een aantal radio stations staan erop.  Zo ziet het eruit en de keuze is best wel goed, Avatar, Date Night, The Blind Side om er een paar te noemen, Mandy kiest voor Blind Side , ik kies voor een Docu over de Blue Whale.

De vluchtgaat eigenlijk best voorspoedig en rond 17:45 landen we op MCO, in de slurf komt de geur en de warmte ons tegemoet, heerlijk. Dan gaan we naar de douane, en we kijken alle drie weer in de camera en ook moeten we onze wijsvingers vastleggen zowel rechts als links. Dan halen we de koffers op, waar we wel even op moesten wachten, daarna volgen de checks schoenen uit horloges af, dit gaat als een speer, en nog geen uur nadat we geland zijn staan we bij Alamo. Als een volleerd Deeker sla ik alle upgrades af en gaan we naar de overkant om de auto op te halen. De foto’s volgen morgen ;-)

SubwayIk start de TomTom op en vrij vlug rijden we de garage uit richting Tuscan Hills.
Jasper oppert als we op de 192 rijden om nog naar een Subway toe te gaan wat wij niet zo,n gek idee vinden.  Enne hij was heerlijk, Mandy en ik namen de 6 “ Sub Turkey Breast en  Black Forrest Ham. Jasper koos de footlong Italian. Als we die op hebben tanken we nog wat cola bij en rijden naar de villa.

De Gate code, de lockbox code, alles werkt, inclusief draadloos internet, ik kan dus de eerste dag afmaken en uploaden.  Heel netjes stonden alle lampjes gezellig aan en de airco stond precies goed, Randy bedankt !!!

Zwemmen


We kijken even op het pooldeck maar dat is te aantrekkelijk. We vinden de licht schakelaar van de Lanai en de pool. Jasper en ik kijken elkaar alleen maar aan… Dus ……besluiten we gauw nog even duikje te nemen, Mandy heeft intussen alle koffers al uitgepakt,  zal dus ook nog even plonsen. We gooien lekker een balletje over en het voelt als Heaven on Earth.

Bubbblll
Voor de foto nog even in het bubble bad lol…Ook daar vinden we al snel de schakelaar van…Daarna zullen we wel lekker gaan slapen want het is al kwart over tien. Nederlandse tijd is het dus 4:15 dus we zijn al even op.
Morgen zullen we foto,s plaatsen van het huis en de auto e.d.


Voor diegene die denken dat ik ineens met een brunette opstap ga, er is niks aan de hand mijn vrouw heeft alleen haar haar laten verfen. Dus ook voor mijn schoonmoeder het is echt je dochter die mee is ! Na 25 jaar met een blondje…opstap, nu eens een brunette ;-)

Als laatste nog iedereen enorm bedankt voor de leuke reacties, ook de vele tips, want samen weten we wel heel veel!
Tot morgen!!

38 opmerkingen:

 1. Lekker zo'n voorspoedige heenreis het genieten kan beginnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat was een voorspoedige reis! Eindelijk zijn jullie thuis, haha. Ben erg benieuwd naar de foto's en verhalen.
  Veel plezier,
  Anita (Tans4USA)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat de reis zo voorspoedig is verlopen. Dat ziet er niet verkeerd uit die pool, ben benieuwd naar de rest. Geniet!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prettige start van de reis. 'k Kom regelmatig lezen voor 't vervolg :)
  Have fun.
  Groetjes,

  Fam Verkoelen-Roeland
  http://verkoelen.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele fijne vakantie toegewenst, wij lezen mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zie zo, de eerste footlong zit er in, het bubble bad is ingewijd en het haar van Moeder de Vrouw staat er gekleurd op. Niets staat het grote genieten nog in de weg, ruik ik daar de geur van zonnebrandolie......?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. we wensen jullie een heerlijke vakantie, maar dat moet zeker gaan lukken. dat wordt heerlijk genieten met z'n drieën. ga jullie zeker volgen hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat fijn de de reis goed is verlopen en nu genieten van de vakantie! Wij hebben dat nu ook altijd als we het vliegtuig uitstappen dat die geur en warmte op je afkomt,en je zoiets hebt van mmmmmm heerlijk we zijn er weer!!!!! Geniet ervan, ga jullie volgen..

  groetjes Anita en Patrick

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk zo een vlotte reis :) nu wordt het genieten !!!

  Het zwembad ziet er heerlijk uit en alhoewel het hier regent, zou ik er toch graag in willen springen.

  Geniet van jullie vakantie, en tot de volgende update !!! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Fijn dat jullie een goeie reis hadden en nu ook weer lekker in Florida zijn. Genieten maar zou ik zeggen!

  Groetjes
  Carin

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Nu is het onze beurt om jaloers te zijn!! Zeker nu het hier 19 graden met een spatje regen is.........

  De vakantie is goed begonnen met een voorspoedige reis (ook Martinair valt mee, nou wat wil een mens nog meer!!)

  Bij het zien van het broodje bij Subway, loopt bij ons het water in de mond!!!

  Een mooie villa met eigen zwembad, waar onbeperkt gebruik gemaakt kan worden. Kortom alles wat een mens gelukkig kan maken!!

  Wij zijn er klaar voor, een nieuwe blog, nieuwe verhalen. Kom maar op!!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie eerste dag zo en natuurlijk volgen de de top dagen absoluut. Benieuwd naar de foto's van alles natuurlijk weer.

  Tot morgen

  BeantwoordenVerwijderen
 13. een super leuke vakantie gewenst en als je nou heel veel in de zon gaat lopen wordt die brunnette vanzelf weer blond :-)
  en fijn dat alles zo goied is gegaan.
  groetjes marij

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Goed om te lezen dat alles zo goed is gegaan!!

  En nu lekker genieten!!

  Veel plezier,groetjes,Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wij dachten al dat die file kwam omdat jullie gingen landen...met zo'n grote aantal fan's werden jullie vast groots binnen gehaald!!

  Het zwembad ziet er heerlijk uit, waarom klinkt het toch weer zo bekend dat de mannen in het zwembad liggen te niksen en dat die vrouwen altijd de koffers aan het uitpakken zijn!!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hee Rick, Mandy en Jasper, welkom in Orlando. Fijn dat jullie zo'n soepele vlucht hebben gehad en al heerlijk zijn geïnstalleerd in jullie mooie huis.
  Heel veel plezier !

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Pluk de dag en geniet ervan want time flies when your having fun en voor je het weet sta je alweer je koffer in te pakken en mag je naar het vliegveld. Genieten dus!!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Joepie! Jullie zijn eindelijk in Florida! Na al jullie leuke reacties op onze blog is het nu onze beurt om jaloers te zijn... Geniet er van!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. bahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh wat heerlijk, hahahaha
  Lieverds genieten, genieten en nog eens genieten, ennuhhhhhhhhhh jij zeker Rick met je nieuwe vrouw ;)
  Heerlijk dat we jullie vakantie zo mee kunnen beleven :))

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Hoi Rick,
  Welkom in Florida.
  Wij waren laat gisteravond dus mijn verhaaltje komt later.
  Vandaag vertrekken we richting Miami.
  Onze laatste dag komt in zicht.
  Geniet er lekker van en ik zal je volgen hier.

  Groet frans

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Hoi Familie,

  Genieten nu maar van alles wat Florida te bieden heeft! We gaan jullie verslag volgen!
  Veel plezier.
  Anthonie

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Hi Rick,

  goed om te lezen dat de heenreis eigenlijk zonder problemen is verlopen. En heerlijk als je 's avonds meteen nog even je zwembad in kunt duiken. Dan is de reis zo vergeten.

  Heel veel plezier. We zijn benieuwd naar de foto's

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Joepi, jullie zijn er ook. En heerlijk om te lezen dat alles zo voorspoedig is verlopen!! Tja, en inderdaad het paradijs op aarde, wie doet ons wat?!! Geniet en have fun!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Zo een lekker begin van de vakantie, alleen maar meevallers. Heerlijk geschreven, zag het allemaal voor me. Komt misschien omdat het zo bekend is.
  hahha,

  Nog een fijn verblijf daar.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Yes jullie zijn er. En al gelijk de pool uitgeprobeerd. Lekker hoor!

  Ben benieuwd naar de volgende verhalen.

  Groetjes,
  Meriam

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Een vlotte reisdag heb je alvast in je zak. De villa ziet er goed uit. Met een bubbelbad, zijn niet jaloers of zo hoor. Geniet van jullie vakantie en het lekkere eten :-))

  Arianne

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Heerlijk zo'n zonder problemen verlopen reis,
  en dan al meteen in de pool heerlijk allemaal.
  Ben ook benieuwd na de volgende verhalen.
  Heel veel plezier de komende weken.
  grtjes Mineke

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Lekker hoor, ook jullie zijn in het overheerlijke en warme Florida ;-) ! Goed dat de reis voorspoedig is verlopen en nu lekker genieten ;-) !

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Hallo luitjes,

  heerlijk dat alles zo goed en spoedig is verlopen. Wat bekend, jullie zaten op dezelfde stoelen als wij dit jaar met Martinair. Geen verkeerde plek toch? Alles klinkt zo herkenbaar en we krijgen nu echt heimwee (lees: nog meer heimwee). Op de foto's is al te zien hoe je straalt dus dat komt helemaal goed. Het begint bij Subway, volgende stap Five Guys? Geniet ervan en we zullen genieten van jullie verhalen. Veel plezier en de groeten vanuit een regenachtig Nederland.

  Martin, Richard & Linda (marilingoesusa.blogspot.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Fijn dat jullie goed aangekomen zijn.Pa en ma

  BeantwoordenVerwijderen
 31. WIJ nu hier en nu jullie daar DUS IK Zou zeggen Genieten MAAR (OOK Altijd leuk OM te Weten : hier Giet Het Pijpen stelen Veel Plezier en we Lezen Mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Hallo Rick,

  Veel plezier gewenst voor jou en je gezin.
  Foto's van de autoooooo!

  Groet Michael.

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Wat lees ik nou? Iets positiefs over Martinair? Het moet niet gekker worden....
  Fijn dat alles goed gegaan is, een hele fijne vakantie, verheug me op de vele verhalen die zullen volgen,
  Groeten,
  Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Dan is het voor jullie eindelijk ook zo ver.
  Heel veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Kan er ook mee door, als brunette!
  ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Hoi lieverds,fijn om te lezen dat de vlucht is mee gevallen en jullie heerlijk op jullie plekje zijn;inclusief alles wat een mens maar kan wensen.
  Mandy ik vindt je haar geweldig,staat je echt mooi;heb ook snel verf gekocht maar word een dubbel mix.
  Rick wat een prachtige journaal maak je ervan,fijn dat ik je schoonmoeder mag zijn.
  Hee Jasper je laat je vader niet winnen hoor en doe je voorzichtig in die cars auto's??
  We volgen jullie en dat is een genot voor ons,papa zat gelijk al op de com om te kijken of er al nieuws was,en dat was er gelukkig.
  Lieve schatten geniet ervan en tot het volgende
  reactie,dikke knuffels,Mama en Papa.

  BeantwoordenVerwijderen
 37. *zucht* ik zou zo graag er ook bij zijn!
  Geniet!

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Hoi lieverds,alweer donderdag dus zit mijn werkweek erop en zijn Joeri en Sven weer heerlijk hier;samen met papa jullie foto's en filmpjes bekeken denk zo;n 20x.
  Ook tante Ge was van de partij en vind Mandy er zo goed uitzien,en Rick die foto in de auto lijk je wel op Rob de Nijs.
  Hee Jasper,precies mijn merken helemaal leuk en ook fijn dat je je moeder helpt bij de afwas" ik bedoel bij het kopen van het EEA''HIHI.
  Straks in de boot en een hotel,wel lekker zo aan het strand en ik hoop dat het julie weer lukt om die prachtige dolfijnen te kunnen spotten en we wachten dan ook weer in spanning af op de prachtige samenvatting van Rick samen met de boys die er eigelijk niks van snappen dat jullie zover weg zijn,en via dit alles zo dichtbij.
  Nou lieve schatten geniet van alles wat op je pad komt,we volgen jullie,houden van jullie en genieten van jullie.
  Ennu Rick zou ook niet met zo'n beesie op de foto gaan hoor,kon ik ook in afrika met een oerang nou heb ik dus ook niet gedaan ik walgde.
  Dikke knuffels mama papa joeri en svennie boy en voor Jasper iets met een vuist en dan op de borst ofzo van de boys.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een berichtje plaatst.


Groetjes Rick & Mandy